Főmenü:

Bemutatkozás


Bemutatkozás: Egyesületünket 2014-ben alapítottuk meg. Az egyesület a Dunakeszin élő, vízi sportot szerető, vízi sportot támogató emberek és a városvezetés összefogásának eredménye.


2011 óta minden év szeptemberében megrendezésre kerülő KesziFeszt rendezvény megnyitó eseménye a települések közötti kistérségi sárkányhajó verseny, mely mára már komoly presztízs csatává nőtte ki magát. Ez a verseny és a versenyre történő felkészülés kovácsolta össze a sárkányhajózást szerető sportembereket, sportbarátokat.


A csapat sikere elősegítette, hogy sok sportolni vágyó felfigyelt erre a nagyszerű vízi sportra. Érezhetővé vált, hogy Dunakeszin egyre nagyobb igény jelentkezik egy olyan egyesület létrehozására, melyben minden vízi sportot szerető ember megtalálja a számára legmegfelelőbbet (legyen szó versenyzésről, hobbyról, túrázásról vagy csak egyszerűen ki akarja próbálni ezt a sportot).


Célul tűztük ki a Sárkányhajó sportolás, mint egészséges életmód népszerűsítését, gyermekek, egyaránt felnőttek érdeklődésének felkeltését a vízi sportok iránt.


Szeretettel várunk minden érdeklődőt, aki szereti a természetet, a Dunát, a vízi sportokat és tagja akar lenni a jó hangulatú csapatnak.