Főmenü:

CSAPATÉPÍTÉS


Nincs még egy olyan csapatsport, mint a sárkányhajózás. A legnagyszerűbb közösségteremtő és fejlesztő tevékenység, amelyben egy célért két csapatnyi ember küzd.


Kimondottan alkalmas közösségi szellem formálására, csapatépítésre. Nem igényel semmilyen előképzettséget (az úszni tudáson kívül). Bárki, aki érez magában erőt, energiát, és fogékony az új élmények iránt, szereti a vizet, a természetet és a versengést, részt vehet sárkányhajós tréningjeinken.


Néhány perces gyakorlás után, már látványos, hangulatos és izgalmas küzdelmet lehet kialakítani kezdő legénységek között is. Nők és férfiak, nemre és korra való tekintet nélkül akár együtt is, egy hajóban evezhetnek a győzelemért.


A sárkányhajó rendezvényeinken, csapatépítő versenyeinken 16-20 lapátos ül egy hajóban. Jobb és bal oldalt, arccal előre ülve, egytollú lapáttal, egy dobos adta ütemre és egy tapasztalt kormányos irányításával hajtja előre a hajót. A dobos háttal a menetiránynak ülve elől foglal helyet, a kormányos, pedig a hajó farában állva, egy rögzített kormánylapáttal kormányoz és összehangolja, irányítja az evezősök munkáját.


Szeretettel várjuk cégek, baráti társaságok jelentkezését. Kérje egyénre szabott árainkat, csapatépítő ajánlatainkat a megadott elérhetőségeinken.


Bauer Márton

+36-70-336-6460
info@sarkanyhajozz.hu