Főmenü:

Családi és Osztálykirándulás a Dunakanyar kapujában


Ha szívesen kipróbálnátok valami újat, fedezzétek fel a Dunakanyar szépségeit egy sportos sárkányhajó túra keretében!


Sárkányhajó túráink során nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az emberek felismerjék a szabadban végzett mozgás előnyeit, megtanulják a vízitúrázás szabályait, valamint a Dunakanyart nem szokványos módon,sárkányhajóban evezve fedezhessék fel.

A sárkányhajóban az evezés még a tapasztalatlan vízitúrázók és a gyerekek számára is teljesen biztonságos, hiszen a sárkányhajó még a dunai hullámokban is stabilak és borulásmentesek.


Szervezd velünk családok vagy osztályod kirándulását,hogy a sárkányhajó evezés élményét a Dunakanyar kapujában Dunakesziről indulva egyedül nálunk próbálhatjátok ki!


Dunakeszi –Göd - Dunakeszi sárkányhajótúra:


A kirándulás során a délelőtti órákban Dunakeszin, a Duna- parton találkozunk, ahol a vízitúrázás alapjainak ismertetése, valamint a mentőmellények kiosztása után sárkányhajóban vágunk neki a túrának.

A Duna sodrásával ellentételesen Vác irányban evezünk a Gödi homok- szigetig, ahol a nap során lehetőségünk lesz sportprogramok és versenyek megszervezésére (röplabda frizbi, tollaslabda, stb.), strandolásra és sütögetésre. A kora délutáni órákban újra sárkányhajóba szállunk és a Duna sodrásával megegyező irányban visszaevezünk, Dunakesziig ahová kb. 17 órára érkezünk meg.


Dunakeszi –Felső- Göd - Dunakeszi sárkányhajótúra:


A kirándulás során a délelőtti órákban Dunakeszin, a Duna- parton találkozunk, ahol a vízitúrázás alapjainak ismertetése, valamint a mentőmellények kiosztása után sárkányhajóban vágunk neki a túrának.

A Duna sodrásával ellentételesen Vác irányban evezünk a Gödi homok- szigetig, ahol a nap során lehetőségünk lesz sportprogramok és versenyek megszervezésére (röplabda frizbi, tollaslabda, stb.), strandolásra és sütögetésre. Ez után a kicsi pihenő után újra sárkányhajóba ülünk és tovább evezzünk felfelé a Dunán Felső- Gödig, ahol partra szállunk. és itt lehetőség nyillik a parti sütödében étkezésre, pihenésre, majd a kora délutáni órákban újra sárkányhajóba szállunk és a Duna sodrásával megegyező irányban visszaevezünk, Dunakesziig ahová kb. 17 órára érkezünk meg.


A fenti vízitúráinkat egyfajta "minta" programként ajánljuk, természetesen igény szerint más útvonalakon és helyszíneken is vállaljuk az iskolai programok megszervezését.


A sárkányhajós kirándulás ára: Családi kirándulások teljes körű szervezését és lebonyolítását vállaljuk. Kérd tanácsunkat, hogy összeállíthassuk a családod számára legmegfelelőbb programot!


Az ár tartalmazza a túravezetést, a sárkányhajó bérlést, a lapátok és mentőmellények biztosítását, a vízhatlan zsákokat, valamint a túra során a fotózást és az elkészített fotók továbbítását.


Ajánlatkérés Sárkányhajós Osztálykirándulásra

Bővebb információ és időpont egyeztetés:


Bauer Márton

+36-70-336-6460
info@sarkanyhajozz.hu